Alle bilmærker – Alle Autoreparationer & Bilservice i Odense og Nørre Aaby

 

Autoværksted i Odense SV og Nørre Aaby

Fyens bedste service til Fyens bedste kunder

Vi er kendt for at udfører kvalitets arbejde, og vi yder altid vores bedste service overfor vores kunder, Dette resulterer i glade og tilfredse kunder. Vi arbejder som et Team og vi bestræber os på at skabe et godt arbejdsmiljø. Glade og tilfredse medarbejdere skaber glade og tilfredse kunder.

Et solidt bilværksted for alle bilmærker
I vores veludstyrede bilværksted, udfører vi bil reparationer og bil service på alle mærker. Vi bruger reservedele af højeste kvalitet fra Bosch eller andre dele i original kvalitet. Vi har tilegnet os en bred erfaring efter mange års erfaring i branchen – vi kan dermed garantere den bedst muligt håndtering af din bil.

Verdens førende udstyr
Som en del af Bosch Car Service, anvender vi verdens førende testudstyr for at kunne stille den rigtige diagnose på din bil. Hvad enten det handler om batterianalyse, analyse af dieselsystemer eller andre tests, bruger vi moderne teknik fra Bosch.

Bilservice eller bilreparation – vi står til tjeneste!
Vi servicerer alle biler uanset om det er en benzin eller diesel bil. Har din bil brug for et almindeligt service? Har du fået en ridse i lakken eller stenslag i forruden? Så kan du trygt levere din bil ind til os og vi ordner den. Vi udfører også reparation og service på klimaanlæg samt dæk- og hjulskifte.

Vent ikke for længe med at bestille tid til service – Vi sidder klar – 66173711 eller book tid her

 

Bilservice og bilreparation i Odense og Nørre Aaby

Moderne biler kræver moderne serviceværksteder. Som en del af Bosch Car Service har vi et omfattende udvalg af ydelser indenfor bilservice og bilreparationer.

Vedligehold og kontrol af bilen

Hos os får du altid kvalitetsservice og reservedele fra Bosch til overkommelige priser, uanset om bilen kører på benzin, diesel eller elektricitet. Som den smarte bilejer du er, ved du selvfølgelig at regelmæssigt service forlænger bilens levetid og giver dig færre problemer. En god tommelfingerregel er at få kontrolleret bilen før vinteren og sommeren, eller inden du kører af sted på ferie. Vi kan også udføre tilpasset bil service i henhold til servicehæftet eller elektronisk interval.

Mekaniske bilreparationer

Selv om dagens biler er højteknologiske, er der mange mekaniske komponenter, der udsættes for slid gennem årenes løb. Vi har overkommelige pakketilbud for reparation eller udskiftning af f.eks.

udstødning, støddæmpere, styretøj og hjullejere. Vi reparerer eller udskifter også mekaniske motorkomponenter som kølesystemer, indsugningsdele og kam- og drivrem ved behov.

Service på benzin- og dieselbiler

Bosch er førende leverandør af moderne brændstofindsprøjtningsteknologi. Derfor kan vi tilbyde dig ekspertise og service af højeste kvalitet både for diesel- og benzinbiler. Vi udfører reparation af benzin- og dieselindsprøjtningssystemer, tændingssystemer, indsugningssystemer og udstødningssystemer, samt kontrol af emissioner og udledninger.
Vi udfører bl.a. følgende reparationer:

Det siger vores kunder

“Jeg får repareret både mine private og mine firmabiler hos Byrgesens Auto og jeg oplever meget fin og hurtig service – det er dejligt nemt og hurtigt at aflevere bilen så lokalt! Jeg har checket priser andre steder og Morten er altid konkurrencedygtig og de er søde og rare – også ved akutte problemer.”

Thomas Torvebageren, privat og erhverv

Det siger vores kunder

“Jeg startede hos “den gamle” Byrgesen og er siden blevet hos Morten. Ikke een gang har han skulle lave noget om og jeg har også anbefalet ham til mine børn.”

Margit Knudsen, Privatkunde

Det siger vores kunder

“Jeg er helt afhængig af min bil og får derfor altid en “låner” hos Byrgesens når bilen skal på værksted. Betjeningen er venlig, kompetent og prisniveauet finder jeg også fornuftigt! Jeg får både mine private og erhvervsbiler repareret hos Morten og det er helt klart vigtigt for mig at værkstedet ligger tæt på både mit firma og private hjem.”

Torben Andreasen, Vandmand A/S

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, bl.a.