Aircon-service

Ethvert aircondition- og klimaanlæg vil med tiden tabe kølemidlet, således kølevnen nedsættes. Det er derfor vigtigt, at du som bilejer sørger for løbende at få serviceret dit airconditionanlæg – og det kan vi hjælpe med!

Byrgesens Auto besidder stor erfaring indenfor aircon service Odense og Nørre Aaby, og du har som bilejer mulighed for at få udført løbende servicering af dit airconditionanlæg gennem os.

A/C-service udføres for kun kr. 699,-

Book tid

Servicering af erfarne og kvalitetsbevidste fagfolk

Er du interesseret i at få en hjælpende hånd med aircon service Odense eller Nørre Aaby, er Byrgesens Auto det helt rigtige kort at have på hånden. Vi besidder stor erfaring indenfor servicering af airconditionanlæg på et hav af forskellige typer af biler.

Med mange års erfaring indenfor aircon service i Odense og Nørre Aaby samt et stort fokus på kvalitet ved samtlige serviceeftersyn, kan du trygt overlade arbejdet til os.

Vi tager os godt af serviceringen af din bils airconditionanlæg og sørger for, at køleevnen igen bliver optimal.

Servicering af alle typer af airconditionanlæg

Hos Byrgesens Auto har du mulighed for at få lavet professionel servicering af alle typer af airconditionanlæg uanset bilmærke og model. Igennem de sidste mange år har vi lavet aircon service i Odense og Nørre Aaby på et væld af forskellige biltyper både for privatpersoner samt virksomheder og besidder derfor de fornødne kompetencer til at tage hånd om enhver opgave indenfor servicering af airconditionanlæg.

Hos Byrgesens Auto tilbyder vi desuden gode og konkurrencedygtige priser på servicering af airconditionanlæg.

Ring og hør mere i dag

Såfremt du ønsker at få professionel hjælp til aircon service Odense eller Nørre Aaby, er du meget velkommen til at ringe os op, hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at bestille en tid til servicering af airconditionanlægget i din bil.

Giv os et kald i dag på telefon 66 17 37 11 og lad os tage en dialog om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi samarbejder med alle
forsikringsselskaber bl.a.