Aircon service

Ethvert aircondition- og klimaanlæg vil med tiden tabe kølemidlet, således kølevnen nedsættes. Det er derfor vigtigt, at du som bilejer sørger for løbende at få serviceret dit airconditionanlæg – og det kan vi hjælpe med!

Byrgesens Auto besidder stor erfaring indenfor aircon service Odense og Nørre Aaby, og du har som bilejer mulighed for at få udført løbende servicering af dit airconditionanlæg gennem os.

Servicering af erfarne og kvalitetsbevidste fagfolk

Er du interesseret i at få en hjælpende hånd med aircon service Odense eller Nørre Aaby, er Byrgesens Auto det helt rigtige kort at have på hånden. Vi besidder stor erfaring indenfor servicering af airconditionanlæg på et hav af forskellige typer af biler.

Med mange års erfaring indenfor aircon service i Odense og Nørre Aaby samt et stort fokus på kvalitet ved samtlige serviceeftersyn, kan du trygt overlade arbejdet til os.

Vi tager os godt af serviceringen af din bils airconditionanlæg og sørger for, at køleevnen igen bliver optimal.

Servicering af alle typer af airconditionanlæg

Hos Byrgesens Auto har du mulighed for at få lavet professionel servicering af alle typer af airconditionanlæg uanset bilmærke og model. Igennem de sidste mange år har vi lavet aircon service i Odense og Nørre Aaby på et væld af forskellige biltyper både for privatpersoner samt virksomheder og besidder derfor de fornødne kompetencer til at tage hånd om enhver opgave indenfor servicering af airconditionanlæg.

Hos Byrgesens Auto tilbyder vi desuden gode og konkurrencedygtige priser på servicering af airconditionanlæg.

Ring og hør mere i dag

Såfremt du ønsker at få professionel hjælp til aircon service Odense eller Nørre Aaby, er du meget velkommen til at ringe os op, hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at bestille en tid til servicering af airconditionanlægget i din bil.

Giv os et kald i dag på telefon 66 17 37 11 og lad os tage en dialog om hvordan vi kan hjælpe dig.

A/C service udføres for kun kr. 699 (Frem til 31/7 er der kampagnepris til 499,-)

Book

aircondition service tilbud i odense

Det siger vores kunder

“Jeg får repareret både mine private og mine firmabiler hos Byrgesens Auto og jeg oplever meget fin og hurtig service – det er dejligt nemt og hurtigt at aflevere bilen så lokalt! Jeg har checket priser andre steder og Morten er altid konkurrencedygtig og de er søde og rare – også ved akutte problemer.”

Thomas Torvebageren, privat og erhverv

Det siger vores kunder

“Jeg startede hos “den gamle” Byrgesen og er siden blevet hos Morten. Ikke een gang har han skulle lave noget om og jeg har også anbefalet ham til mine børn.”

Margit Knudsen, Privatkunde

Det siger vores kunder

“Jeg er helt afhængig af min bil og får derfor altid en “låner” hos Byrgesens når bilen skal på værksted. Betjeningen er venlig, kompetent og prisniveauet finder jeg også fornuftigt! Jeg får både mine private og erhvervsbiler repareret hos Morten og det er helt klart vigtigt for mig at værkstedet ligger tæt på både mit firma og private hjem.”

Torben Andreasen, Vandmand A/S

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, bl.a.