bremseservice, serviceeftersyn, privatkunde

Bremseservice og bremsereparation

Bilens bremsefunktion skal altid være fejlfri!

Bosch Car Service udfører professionel bremsereparation og bremseservice for både mekaniske og hydrauliske bremsesystemer og kan erstatte sliddele såsom bremseklodser, bremseskiver og bremsekalibre.

Vi udfører reparation af sikkerhedssystemer
Mange biler er installeret med sikkerhedssystemer fra Bosch, men vi står klar til at reparere alle slags sikkerhedssystemer som ABS, ASR, ESP og ASP.

Bosch-kvalitet og originale dele
Vi bruger både Bosch-kvalitetsdele, som faktisk sidder på rigtig mange nyere biler fra fabrikken, og så bruger vi originale dele. Det sikrer, at lige meget hvilken bil du har, så står vi klar til at hjælpe dig!

Altid god bremseeffekt
Vi har super service, og derfor tester vi altid din bils bremser på bremse-rullefelt efter vi har serviceret eller udskiftet dine bremser. Det sikrer, at din bil bremser optimalt, hver gang.

Utæt bremsesystem?
Bremser din bil dårligt? Mangler der tit bremsevæske? Hos Byrgesens Auto reparerer vi også dit hydrauliske bremsesystem, hvis det skulle være utæt, hvis der skulle være rust på din bils bremserør, eller hvis der skulle være en utæt bremsekaliber. For at være sikkert kørende, er det vigtigt med et tæt bremsesystem uden rust.

Så kig ind og få lavet bremser på din bil hos Byrgesens Auto.

Book tid

Vi samarbejder med alle
forsikringsselskaber bl.a.