Bremseservice og bremsereparation

Bilens bremsefunktion skal altid være fejlfri!

Bosch Car Service udfører professionel bremsereparation og bremseservice for både mekaniske og hydrauliske bremsesystemer og kan erstatte sliddele såsom bremseklodser, bremseskiver og bremsekalibre.

Vi udfører reparation af sikkerhedssystemer
Mange biler er installeret med sikkerheds systemer fra Bosch, men vi står klar til at reperare alle slags!
Sikkerheds systemer som: ABS, ASR, ESP og ASP.

Bosch kvalitet og Originale dele
Vi Bruger både Bosch kvalitets dele, som faktisk sidder på rigtig mange nyere biler fra fabrikken. Også bruger vi originale dele. Det sikrer at ligemget hvilken bil du har, så står vi klar til at hjælpe dig!

Altid god bremseeffekt
Vi har super service, og derfor tester vi altid din bils bremser på bremse-rullefelt efter vi har serviceret eller udskiftet dine bremser, det sikrer at din bil bremser optimalt, hver gang!

Utæt bremsesytem?
Bremser din bil dårligt? Mangler der tit bremsevæske? Hos byrgesens Auto reperarer vi også dit hydraliske bremsesystem hvis det skulle være utæt, hvis der skulle være rust på din bils bremserør, eller hvis der skulle være en utæt bremsekaliber. For at være sikkert kørende er det vigtigt med et tæt bremsesystem, uden rust!

Så kig ind og få lavet bremser på din bil, hos Byrgesens Auto!

Book

mekaniker udføre bremseservice

Det siger vores kunder

“Jeg får repareret både mine private og mine firmabiler hos Byrgesens Auto og jeg oplever meget fin og hurtig service – det er dejligt nemt og hurtigt at aflevere bilen så lokalt! Jeg har checket priser andre steder og Morten er altid konkurrencedygtig og de er søde og rare – også ved akutte problemer.”

Thomas Torvebageren, privat og erhverv

Det siger vores kunder

“Jeg startede hos “den gamle” Byrgesen og er siden blevet hos Morten. Ikke een gang har han skulle lave noget om og jeg har også anbefalet ham til mine børn.”

Margit Knudsen, Privatkunde

Det siger vores kunder

“Jeg er helt afhængig af min bil og får derfor altid en “låner” hos Byrgesens når bilen skal på værksted. Betjeningen er venlig, kompetent og prisniveauet finder jeg også fornuftigt! Jeg får både mine private og erhvervsbiler repareret hos Morten og det er helt klart vigtigt for mig at værkstedet ligger tæt på både mit firma og private hjem.”

Torben Andreasen, Vandmand A/S

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, bl.a.