Dækservice

Vi udfører gerne dæk- og hjulskift

For mange er et dækskifte en meget tidskrævende prøvelse. Vi skifter dine dæk hurtigt, sikkert og behageligt imens du slapper af med en kop kaffe. Vi bruger verdens førende dækmonteringsudstyr fra Bosch, der garanterer høj kvalitet og optimal sikkerhed.

Balancering og indstilling af hjul

I forbindelse med dækskiftet kontrollerer og justerer vi også hjulindstilling og –balancering – alt sammen for at du skal få en tryg og stabil køreoplevelse på vejen.

Opbevar dækkene på vores dækhotel

Vil du undgå tunge løft og samtidig spare værdifuld plads hjemme, kan du opbevare dækkene på vores dækhotel. Når du henter dækkene fra lageret igen, har vi sørget for at de er rengjorte og har en pletfri finish.

 

Så vi tilbyder vore kunder i Odense de bedste Sommer & Vinterdæk til de billigste priser! Så gå Sæsonen sikkert i møde med nye dæk fra Byrgesens Auto.

Se vores aktuelle tilbud her. https://byrgesens-auto.dk/bilreparation/aktuelle-tilbud/

 

Book

Regler for dæk

 

Dækmønster

 

Det er vigtigt at kontrollere dækmønsteret på dine bildæk regelmæssigt. For et dækmønster – også kaldet slidbane – der er slidt ned, forringer ikke blot din køresikkerhed, men også din brændstoføkonomi. Hos Byrgesens Auto kan du købe nye dæk af god kvalitet til gode priser, og er du i tvivl om det er tid til nye dæk, så tjekker vi det gerne for dig.

 

Kontrol af dækmønster

På dine dæk er en slidindikator – ofte som små forhøjninger i kanalerne i dækket. Når dækket er slidt ned til indikatorerne, er det helt sikkert tid til nye dæk. Husk, at dæk som er over 6 år gamle bør udskiftes uanset hvor slidte de er.

 

Lovkrav til dækmønster

Et korrekt dækmønster er en meget vigtig faktor, når man taler trafiksikkerhed, for slidbanen er bilens eneste kontakt med vejen. Derfor er det ikke nok at have en bil hvor bremser, styretøj, støddæmpere o.s.v. virker perfekt, hvis dækmønsteret nedslidt. Iflg. loven skal dine dæk have mindst 1,6 mm dækmønster – men vores dækeksperter anbefaler, at du udskifter vinterdæk, når der er mindre 3 mm mønster tilbage. I udlandet er der andre, ofte skrappere regler om dækmønster, så skal du på bilferie i udlandet skal du huske at tjekke de udenlandske regler.

Opbevaring af dine dæk

 

Hos Byrgesens Auto tilbyder vi at opbevare dine sommer / vinterdæk, vi har et stort lager til netop dette. Kontakt os for at høre nærmere.

Det siger vores kunder

“Jeg får repareret både mine private og mine firmabiler hos Byrgesens Auto og jeg oplever meget fin og hurtig service – det er dejligt nemt og hurtigt at aflevere bilen så lokalt! Jeg har checket priser andre steder og Morten er altid konkurrencedygtig og de er søde og rare – også ved akutte problemer.”

Thomas Torvebageren, privat og erhverv

Det siger vores kunder

“Jeg startede hos “den gamle” Byrgesen og er siden blevet hos Morten. Ikke een gang har han skulle lave noget om og jeg har også anbefalet ham til mine børn.”

Margit Knudsen, Privatkunde

Det siger vores kunder

“Jeg er helt afhængig af min bil og får derfor altid en “låner” hos Byrgesens når bilen skal på værksted. Betjeningen er venlig, kompetent og prisniveauet finder jeg også fornuftigt! Jeg får både mine private og erhvervsbiler repareret hos Morten og det er helt klart vigtigt for mig at værkstedet ligger tæt på både mit firma og private hjem.”

Torben Andreasen, Vandmand A/S

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, bl.a.