Dækservice

Vi udfører gerne dæk- og hjulskift

For mange er et dækskifte en meget tidskrævende prøvelse. Vi skifter dine dæk hurtigt, sikkert og behageligt imens du slapper af med en kop kaffe. Vi bruger verdens førende dækmonteringsudstyr fra Bosch, der garanterer høj kvalitet og optimal sikkerhed.

Balancering og indstilling af hjul

I forbindelse med dækskiftet er der mulighed for at vi kontrollerer og justerer hjulindstilling og foretager hjulafbalancering – alt sammen for at du skal få en tryg og stabil køreoplevelse på vejen. –

Opbevar dækkene på vores dækhotel

Vil du undgå tunge løft og samtidig spare værdifuld plads hjemme, kan du opbevare dækkene på vores dækhotel. De opbevares i trygge rammer

Så vi tilbyder vores kunder i Odense de bedste sommer- og vinterdæk til de billigste priser! Gå sæsonen sikkert i møde med nye dæk fra Byrgesens Auto.

Forhør dig om aktuelle priser her : 66173711

dækservice

Regler for dæk

Dækmønster

Det er vigtigt at kontrollere dækmønsteret på dine bildæk regelmæssigt. For et dækmønster – også kaldet slidbane – der er slidt ned, forringer ikke blot din køresikkerhed, men også din brændstoføkonomi. Hos Byrgesens Auto kan du købe nye dæk af god kvalitet til gode priser, og er du i tvivl om det er tid til nye dæk, så tjekker vi det gerne for dig.

Kontrol af dækmønster

På dine dæk er en slidindikator – ofte som små forhøjninger i kanalerne i dækket. Når dækket er slidt ned til indikatorerne, er det helt sikkert tid til nye dæk. Husk, at dæk som er over 6 år gamle bør udskiftes uanset hvor slidte de er.

Lovkrav til dækmønster

Et korrekt dækmønster er en meget vigtig faktor, når man taler trafiksikkerhed, for slidbanen er bilens eneste kontakt med vejen. Derfor er det ikke nok at have en bil hvor bremser, styretøj, støddæmpere, etc. virker perfekt, hvis dækmønsteret er nedslidt. Iflg. loven skal dine dæk have mindst 1,6 mm dækmønster – men vores dækeksperter anbefaler, at du udskifter vinterdæk, når der er mindre 3 mm mønster tilbage. I udlandet er der andre, ofte skrappere regler om dækmønster, så skal du på bilferie i udlandet skal du huske at tjekke de udenlandske regler.

dækhotel opbevaring dæk

Vi samarbejder med alle
forsikringsselskaber bl.a.