udstødningsanalyse, Byrgesens auto, autoværksted,

Bosch Diagnose

Hvordan står det til med din bil?

Bosch har udviklet en stor del af teknikken og elektronikken i din bil. Derfor vover vi at påstå, at vi som Bosch Car Service er professionelle på diagnose.

Diagnose på bilens elektronik

Byrgesens Auto tilbyder via Bosch hurtig fejlsøgning og diagnosticering af bilens elektriske system og elektronik. Til dette bruger vi den nyeste teknologi fra Bosch.

På vores værksted får du hjælp til diagnosticering af blandt andet bilens batteriladesystem, start- og tændingssystem, belysning og Can Bus-system. Derudover kan vi udlæse fejl på alt, hvad der kan drille i det elektroniske system på din bil, og selvfølgelig stå klar til at udbedre og reparere din bil for dig.

Diagnose på benzin- og dieselmotorer

Arbejder motoren optimalt med rette funktion og maksimal ydelse? En velfungerende motor er meget vigtig for jævn og god brændstoføkonomi, samt køreglæde. Vores eksperter hjælper dig med diagnosticering af tændingssystemer, benzin- og dieselindsprøjtningssystemer, indsugningssystemer og udstødning, samt kontrol af emissioner og udledninger.

Så hvis din motor går ujævnt eller du ikke synes den virker som den skal, så kan du være sikker på, at vi kan finde fejlen, og selvfølgelig lave din bil for dig, så du er godt kørende.

Book tid

Vi samarbejder med alle
forsikringsselskaber bl.a.