El/hybrid biler

Vi har længe været på forkant med den grønne omstilling, og forberedt vores værksteder.

Vi er certificeret El/hybrid værksteder, og vores teknikere har alle de nyeste kurser, som sikre at din El/hybrid bil er i bedste hænder.

Fabriksgarantien bibeholdes når din bil bliver repareret hos os, som Boschcarservice værksteder er vi på forkant med de nyeste opdateringer til din El/hybridbil. Og har mulighed for at koble op online med bilfabrikanten, så din bil altid er opdateret.

Samtidig vil vi altid undersøge om der er fabrikskampagner der skal udføres, så du er sikker på din bil vor udført eventuelle fabrikskampagner.

Det siger vores kunder

“Jeg får repareret både mine private og mine firmabiler hos Byrgesens Auto og jeg oplever meget fin og hurtig service – det er dejligt nemt og hurtigt at aflevere bilen så lokalt! Jeg har checket priser andre steder og Morten er altid konkurrencedygtig og de er søde og rare – også ved akutte problemer.”

Thomas Torvebageren, privat og erhverv

Det siger vores kunder

“Jeg startede hos “den gamle” Byrgesen og er siden blevet hos Morten. Ikke een gang har han skulle lave noget om og jeg har også anbefalet ham til mine børn.”

Margit Knudsen, Privatkunde

Det siger vores kunder

“Jeg er helt afhængig af min bil og får derfor altid en “låner” hos Byrgesens når bilen skal på værksted. Betjeningen er venlig, kompetent og prisniveauet finder jeg også fornuftigt! Jeg får både mine private og erhvervsbiler repareret hos Morten og det er helt klart vigtigt for mig at værkstedet ligger tæt på både mit firma og private hjem.”

Torben Andreasen, Vandmand A/S

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, bl.a.