el-hybrid-bil

El-/hybrid-biler

Vi har længe været på forkant med den grønne omstilling, og forberedt vores værksteder. Derfor byder vi hos Byrgesens Auto i Odense og Nørre Aaby dig velkommen til Fremtidens Værksted.

Vi er certificeret el- og hybridværksted, og vores teknikere har alle de nyeste kurser, som sikrer, at din el-/hybridbil er i bedste hænder.  Vi er en del af Boschcarservice som er førende inden for levering af elektriske komponenter til alle biler, og har udviklet de fleste komponenter til de nuværende el-/hybridbiler på markedet

Fabriksgarantien bibeholdes naturligvis, når din bil bliver serviceret eller repareret hos os. Som Bosch Car Service-værksted er vi på forkant med de nyeste opdateringer til netop din el-/hybridbil, og vi har mulighed for at koble op online med bilfabrikanten, så din bil altid er opdateret.

Samtidig vil vi altid undersøge om der er fabrikskampagner, der skal udføres, så du er sikker på din bil får udført eventuelle fabrikskampagner. Når vi udfører service på din el-/hybridbil, bruger vi altid service skema, så du er sikker på vi overholder fabrikantens anvisninger.

Book tid

Vi samarbejder med alle
forsikringsselskaber bl.a.