erhvervscenter hos byrgesens auto i odense og noerre aaby

Erhvervscenter Odense SV og Nørre Aaby

Vi udfører service og reparationer på ALLE vare- og personbiler. Vi har over 40 års erfaring. Og  kan  med fordel håndtere jeres  bilpark uanset størrelse. Som erhvervskunde hos Byrgesens Auto er du sikker på professionel håndtering af jeres bilpark, og du for automatisk tilbudt flere fordele. Vores Fleet ordning indeholder: Gratis Lånebil, Hente/bringe ordning, Vejhjælp og en fordelagtig rabataftale.

Vi samarbejder med nogle af Danmarks største leasingselskaber, se mere under vores fleetservice.

Blandt andet S.A.C Leasing, Flexlease.nu og Intopit og er derfor leveringsdygtige i alle former for erhvervskøretøjer. Vi reparerer samtidigt for leasingselskaberne og har derfor stor erfaring i reparation af varebiler m.m.

Har I spørgsmål, er vi klar ved telefonen – 66 17 37 11 eller på mail morten@byrg.dk

Her er et udpluk af vores tilfredse erhvervskunder:

Byrgesens auto, erhvervscenter

Fejlsøgning og diagnose på alle dieselsystemer

Vi udfører moderne systemkontroller og diagnosticering af alle dieselsystemer, både for personbiler og erhvervskøretøjer. Med teknik fra Bosch tester vi enkeltstående dieselkomponenter på en prøvebænk for at fejlsøge din bil.

Vi stiller også diagnose på bilens udstødningssystem og fejlfinder på hydrauliske og elektroniske systemer.

Navigationsudstyr

Indenfor navigation og bilstereo har vi blandt andet det nyeste fra Blaupunkt, hvor vi normalt har serien Travel Pilot på lager, ellers skaffer vi den hjem. Blaupunkts bilstereo kan alt lige fra bluetooth, mp3 til DAB-radio, og kan stadig afspille cd’er.

Oliefyr

Hvis du har oliefyr i din bil, kan du få det efterset året rundt. Det er en god idé at få det gjort hos Byrgesens Auto, mens du får service på din bil. Byrgesens Auto ønsker, at du holder dig varm, når du er ude og køre.

Hos Byrgesens Auto sætter vi en ære i at yde den bedste service til vore kunder. Vi siger tingene ligeud! Opdager vi fejl og mangler på din bil, gør vi opmærksom på det og foreslår mulige løsninger samt prioritering af reparationer. Et årligt eftersyn hos byrgesens Auto vil sikre, at din bil altid er i tip-top stand.

Vi samarbejder med alle
forsikringsselskaber bl.a.