Om firmaet

 

Byrgesens Auto Eft. Er en virksomhed der bygger på kvalitet og service.
Vi har igennem mere end 40 år været Nissan specialist i Odense samt BMW specialist i Nørre Aaby. Sideløbende har vi beskæftiget os med reparation af alle bilmærker, og det faldt derfor naturligt at indlede et samarbejde med Bosch. dette samarbejde startede i 2003.

Bosch Car Service er en verdensomspændende værkstedskæde, som på nuværende tidspunkt er repræsenteret med ca. 100 værksteder i Danmark.

Bosch er af de fleste kendt for kvalitetsprodukter inden for håndværk, hvidevarer og andre elektriske komponenter.

Bosch er ligeledes hovedleverandør til de fleste bilfabrikker, når det drejer sig om elektriske komponenter fx. styrebokse – tændingssystemer mm.
Dette gør, at vi har valgt at samarbejde med Bosch, da vi gennem dem får adgang til alle de data, som i dag er nødvendige for at udføre service på moderne biler.

Det siger vores kunder

“Jeg får repareret både mine private og mine firmabiler hos Byrgesens Auto og jeg oplever meget fin og hurtig service – det er dejligt nemt og hurtigt at aflevere bilen så lokalt! Jeg har checket priser andre steder og Morten er altid konkurrencedygtig og de er søde og rare – også ved akutte problemer.”

Thomas Torvebageren, privat og erhverv

Det siger vores kunder

“Jeg startede hos “den gamle” Byrgesen og er siden blevet hos Morten. Ikke een gang har han skulle lave noget om og jeg har også anbefalet ham til mine børn.”

Margit Knudsen, Privatkunde

Det siger vores kunder

“Jeg er helt afhængig af min bil og får derfor altid en “låner” hos Byrgesens når bilen skal på værksted. Betjeningen er venlig, kompetent og prisniveauet finder jeg også fornuftigt! Jeg får både mine private og erhvervsbiler repareret hos Morten og det er helt klart vigtigt for mig at værkstedet ligger tæt på både mit firma og private hjem.”

Torben Andreasen, Vandmand A/S

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, bl.a.