PARTIKKELFILTER RENSNING

Har du problemer med tilstoppet partikkelfilter, eller blot en mistanke om motorproblemer
Så book tid her.

Hos Byrgesens Auto er vi eksperter i fejlsøgning af Diesel og benzinbiler. Vi kan som de eneste på fyn foretage miljørigtig rensning af partikkelfilter.

Vi kan forestå hele processen med både af og påmontereting af filteret, samt rensning på eget værksted. Vi renser filter på følgende måde.

1. kamera undersøgelse af kernen i filteret
2. Trykprøvning med specieludstyr
3. Renseproces i maskine.

Vi har alt det fornødne udstyr og vores teknikere er grundig uddannet og godt rustet til
at servicere og fejlsøge din bil.

Har i spørgsmål så er vi klar ved telefonen – 66173711 eller på mail morten@byrg.dk

Det siger vores kunder

“Jeg får repareret både mine private og mine firmabiler hos Byrgesens Auto og jeg oplever meget fin og hurtig service – det er dejligt nemt og hurtigt at aflevere bilen så lokalt! Jeg har checket priser andre steder og Morten er altid konkurrencedygtig og de er søde og rare – også ved akutte problemer.”

Thomas Torvebageren, privat og erhverv

Det siger vores kunder

“Jeg startede hos “den gamle” Byrgesen og er siden blevet hos Morten. Ikke een gang har han skulle lave noget om og jeg har også anbefalet ham til mine børn.”

Margit Knudsen, Privatkunde

Det siger vores kunder

“Jeg er helt afhængig af min bil og får derfor altid en “låner” hos Byrgesens når bilen skal på værksted. Betjeningen er venlig, kompetent og prisniveauet finder jeg også fornuftigt! Jeg får både mine private og erhvervsbiler repareret hos Morten og det er helt klart vigtigt for mig at værkstedet ligger tæt på både mit firma og private hjem.”

Torben Andreasen, Vandmand A/S

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, bl.a.