VI ELSKER TILFREDSE KUNDER

Vi har alt i det nyeste udstyr, så du kan trygt overlade din bil til os, vi har mange års erfaring og ved hvordan vi bedst kan tage hånd om netop din bil.

Vi hos Byrgesens Auto er et moderne autoværksted der reparerer alle typer personvogne og lette varevogne. Vi har alt i moderne værktøj og udstyr, så din bil får den rigtige behandling.

Her er nogle af de typer udstyr vi kan bruge med din bil:

  • 4 typer tests til fejludlæsning
  • Computerstyret 4-hjulsudmåler
  • Den nyeste udgave af airconditions maskine
  • Bremseprøvestand
  • 4 – gastester

Vi hos Byrgesens Auto er Bosch Car Service værksted, som sikrer løbende efteruddannelse. Det sikrer at vores mekanikere altid er opdateret med den nyeste viden så din bil kan få den bedste behandling!

Vi er dygtige og kompetente mekanikere der arbejder under Bosch regulativer, og derfor kan du trygt overlade din bil til os, Team Byrgesen Odense og Nørre Aaby sørger for at din bil er i sikre hænder og den vil få den behandling den fortjener så du er bedst muligt kørende!

Vi er også medlem af DBA (Dansk Bilbranche Råd).

Book

Frit værkstedsvalg.

Nyt EU-direktiv sikrer dig samme service og garanti på din nye bil selv om du får din bil serviceret på et Bosch Carservice værksted.

Det siger vores kunder

“Jeg får repareret både mine private og mine firmabiler hos Byrgesens Auto og jeg oplever meget fin og hurtig service – det er dejligt nemt og hurtigt at aflevere bilen så lokalt! Jeg har checket priser andre steder og Morten er altid konkurrencedygtig og de er søde og rare – også ved akutte problemer.”

Thomas Torvebageren, privat og erhverv

Det siger vores kunder

“Jeg startede hos “den gamle” Byrgesen og er siden blevet hos Morten. Ikke een gang har han skulle lave noget om og jeg har også anbefalet ham til mine børn.”

Margit Knudsen, Privatkunde

Det siger vores kunder

“Jeg er helt afhængig af min bil og får derfor altid en “låner” hos Byrgesens når bilen skal på værksted. Betjeningen er venlig, kompetent og prisniveauet finder jeg også fornuftigt! Jeg får både mine private og erhvervsbiler repareret hos Morten og det er helt klart vigtigt for mig at værkstedet ligger tæt på både mit firma og private hjem.”

Torben Andreasen, Vandmand A/S

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, bl.a.