Byrgesens auto, autoværksted

Serviceaftale

Fra kun 119 kr. om måneden kan du sikre dig, at din erhvervsbil bliver serviceret korrekt og efter bilfabrikantens forskrifter og vejledning. Vi sørger selvsagt for, at du bibeholder fabriksgarantien på din firmabil og som Bosch-partner bruger vi udelukkende OE-godkendte reservedele. Vi kontrollerer og udskifter de dele, som fabrikantens servicevejledning foreskriver.

Hvis der også skal udføres reparationer på din erhvervsbil, udfører vi også dette til en fordelagtig pris. Ved at tegne en serviceaftale til erhverv, sikrer du dig, at din erhvervsbil bliver serviceret korrekt og du betaler et fast beløb hver måned, som er nemt at budgettere med.

Vi har gjort det nemt at finde prisen. Prøv at indtaste din firmabils registreringsnummer og dit årlige kilometerforbrug. Med en serviceaftale til erhverv har du samtidig mulighed for forskellige tillægsydelser, hvis du fx har sommer- og vinterhjul, som skal skiftes og opbevares på dækhotel.

Vil du sikre dit budget mod uforudsete udgifter, kan du tegne en Service- og reparationsaftale, der dækker sliddele i hele abonnementsperioden.

Husk alle der tegner serviceaftale har GRATIS vejhjælp inkluderet.

Vi samarbejder med alle
forsikringsselskaber bl.a.