Service aftale

Fra kun 119 kr. om måneden, kan du sikre at din bil bliver serviceret korrekt og efter fabrikantens foreskrifter. Vi sikre at du bibeholder fabriksgarantien og bruger udelukkende OE godkendte reservedele.

Skal der udføres reparationer udover service udfører vi også dette til en fordelagtig pris. Du spare nemlig 10% på uforudsete udgifter, Ved at tegne en serviceaftale sikre du at din bil bliver korrekt serviceret, og du betaler blot et fast beløb hver måned.  Vi har gjort det nemt, prøv blot at indtaste din bils reg. nr.

Det siger vores kunder

“Jeg får repareret både mine private og mine firmabiler hos Byrgesens Auto og jeg oplever meget fin og hurtig service – det er dejligt nemt og hurtigt at aflevere bilen så lokalt! Jeg har checket priser andre steder og Morten er altid konkurrencedygtig og de er søde og rare – også ved akutte problemer.”

Thomas Torvebageren, privat og erhverv

Det siger vores kunder

“Jeg startede hos “den gamle” Byrgesen og er siden blevet hos Morten. Ikke een gang har han skulle lave noget om og jeg har også anbefalet ham til mine børn.”

Margit Knudsen, Privatkunde

Det siger vores kunder

“Jeg er helt afhængig af min bil og får derfor altid en “låner” hos Byrgesens når bilen skal på værksted. Betjeningen er venlig, kompetent og prisniveauet finder jeg også fornuftigt! Jeg får både mine private og erhvervsbiler repareret hos Morten og det er helt klart vigtigt for mig at værkstedet ligger tæt på både mit firma og private hjem.”

Torben Andreasen, Vandmand A/S

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, bl.a.