Om os

Ligesom vi gerne vil lære mere om dig, kan du læse mere om os og hvem vi er på denne side.

Velkommen til Byrgesens Auto Eft. ApS

Byrgesens Auto ApS er en virksomhed der bygger på kvalitet og service. Siden 1966 har vi været Nissan-specialist og BMW-specialist i Nørre Aaby. Sideløbende har vi beskæftiget os med reparation af alle bilmærker, og det faldt derfor naturligt at indlede et samarbejde med Bosch. Dette samarbejde startede i 2003. De sidste mange år har vi serviceret og repareret alle bilmærker med fuld fabriksgaranti – også el- og hybridbiler.

Byrgesens Auto har eget skadecenter, hvor vi reparerer og udbedrer alle former for skader og udskiftning af glas. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og yder 5 års garanti på skadereparationer. Og så kan du altid få gratis lånebil med fri kilometer hos både skadecenteret og værkstedet.

Bosch Car Service er en verdensomspændende værkstedskæde, som på nuværende tidspunkt er repræsenteret med ca. 100 værksteder i Danmark. Bosch er af de fleste kendt for kvalitetsprodukter inden for håndværk, hvidevarer og andre elektriske komponenter.

Bosch er ligeledes hovedleverandør til de fleste bilfabrikker, når det drejer sig om elektriske komponenter fx. styrebokse – tændingssystemer mm. Dette gør, at vi har valgt at samarbejde med Bosch, da vi gennem dem får adgang til alle de data, som i dag er nødvendige for at udføre service på moderne biler.

Byrgesens Auto blev startet af Leif Byrgesen i 1966, men har siden 2003 været ejet af Morten Jensen, der startede som lærling i værkstedet i 1992. I 2021 blev Benjamin Dines Petersen også medejer af virksomheden, så i dag består ejerskabet af Morten og Benjamin.

For everything your car needs

Vi er dedikerede til at give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger os. Vi lytter til, hvad du har at sige, og forsøger altid at finde den bedste løsning for dine behov.

Etableret i 1966

Enestående kvalitet

Personlig og engageret

Fair og rimelig

Vil du være en del af vores team?

Vi opfordrer dig altid til at sende en uopfordret ansøgning, da vi altid leder efter dygtige kollegaer til at blive en del af vores team. Find vores ledige stillinger her.

Vi er en del af Bosch Car Service-netværket

Som en del af det verdensomspændende netværk, med over 15.000 værksteder i 150 lande, drager vi fordel af know-how, teknisk træning, diagnostisk udstyr og reservedele direkte fra Bosch – en af de førende leverandører til bilindustrien.

Værksted partnere