bremseservice, serviceeftersyn, privatkunde

Vi samler på tilfredse kunder

Kunne du tænke dig at blive en af vores tilfredse kunder, så lad os servicere eller reparere din bil. Vi er kendt for vores faglige stolthed, højt uddannelsesniveau og ikke mindst vores gode humør.

Vi kender din bil

Bosch har udviklet en stor del af teknikken og elektronikken i din bil. Derfor vover vi at påstå at vi er de bedste til at servicere og reparere din bil. Vi sørger for løbende uddannelse af vores teknikere. Så vi er det bedste valg for din bil.

Diagnose på bilens elektronik

Bosch tilbyder dig hurtig fejlsøgning og diagnosticering af bilens elektriske system og elektronik. Til dette bruger vi den nyeste teknologi fra Bosch. På vores værksted får du hjælp til diagnosticering af blandt andet bilens batteriladesystem, start- og tændingssystem, belysning og Can Bus system.

Diagnose på benzin- og dieselmotorer

Arbejder motoren optimalt med rette funktion og maksimal ydelse? En velfungerende motor er meget vigtig for jævn og god brændstoføkonomi. Vores eksperter hjælper dig med diagnosticering af tændingssystemer, benzin. og dieselindsprøjtningssystemer, indsugningssystemer og udstødning, samt kontrol af emissioner og udledninger.

Vi samarbejder med alle
forsikringsselskaber bl.a.