Professionel rudeservice service

Bilens ruder er afgørende for sikkerheden, og selv den mindste ridse kan have alvorlige konsekvenser. Af denne grund bør vores eksperter straks reparere eventuelle skader fra stenslag. Hvis det er nødvendigt, vil vi installere en helt ny rude – professionelt og omhyggeligt.

Even a small stone chip can escalate into a significant crack if left unaddressed, potentially leading to costly and time-consuming windshield replacements. Remember, your car’s windows are vital safety components, and a cracked windshield can compromise the effectiveness of airbags, potentially leading to severe injuries.

Professionel rudeservice service

Hurtig ekspertreparation af stenslagsskader

Professionel udskiftning af hele forruden

Gratis reparation, hvis bilen er kaskoforsikret

Godt at vide

Gratis service, hvis bilen har en kaskoforsikring

Et lille stenslag i forruden kan nemt repareres. Hvis det ignoreres, kan det føre til vibrationer, der forårsager en revne, hvilket kræver en dyr udskiftning af forruden. En kaskoforsikring dækker ofte stenslag reparationer uden omkostninger (uden selvrisiko eller stigning i præmie). Hvis en ny forrude er nødvendig, opkræves kun den gældende selvrisiko. Handl hurtigt for at undgå unødvendige udgifter.

Udskiftning eller reparation?

Skader forårsaget af stenslag kan repareres, men reparationen skal opfylde forskellige lovmæssige krav og tekniske betingelser. Hvis det er bag- eller sideruden, der er beskadiget, skal det altid udskiftes, mens forruden kan repareres ved hjælp af forskellige specialiserede harpikser. Der er tre vigtige overvejelser: det beskadigede område må ikke overstige en størrelse på ca. 2,5 cm i diameter, der skal være en minimumsafstand på 10 cm fra kanten af forruden, og skaden må aldrig være inden for førerens synsfelt.

Bilruder som en sikkerhedsfaktor

Det er værd at vide, at hver eneste rude i bilen er en sikkerhedskomponent, der bidrager til den overordnede stabilitet af karroseriet. Den installerede forrude er også afgørende for personlig sikkerhed. For eksempel skal forruden støtte airbaggen i tilfælde af en ulykke. Hvis den er revnet, kan den måske ikke modstå trykket og kan knuse. I værste fald kan dette resultere i, at airbaggen ikke fungerer korrekt og medføre alvorlige personskader.

Har du brug for rudeservice?

Du kan booke rudeservice hos os i dag med få enkle trin. Vi vil give dig en service tilsvarende producentniveau, baseret på din bils alder og kilometertal.

Alternativt, hvis du har spørgsmål eller gerne vil tale med os først, kan du ringe til os eller sende os en e-mail.

Vores eksperttip

“Hvis du får et stenslag i forruden, skal du hurtigt påføre et stykke gennemsigtigt klæbende tape på skaden for at holde snavs og fugt ude. Søg derefter hjælp fra eksperter for at få skaden repareret.”