Glasskade

Glascenter Nørre Aaby

Vores glascenter udfører alle former for rudearbejde, vi bruger OE-godkendte ruder og vores lim er miljøvenlig og godkendt af alle bilfabrikanter. 
Vores personale er specialuddannede i rudeskift og stenslagsreparation, hvilket betyder, at vi reparerer stenslag eller skifter hele ruden, hvis det er nødvendigt.

Stenslag udbedres til fast lavpris kun 349,-

Reparation af glasskader og stenslag

Det er ALTID et skår i glæden, når den nypudsede forrude får et stenslag. Det absolut vigtigste, når skaden er sket, er at få dækket stenslaget med et stykke tape eller lignende. Langt de fleste glasskader kan udbedres uden andre synlige spor end fedtede fingre. Men der må ikke komme skidt eller fugt i stenslaget. Hos Byrgesens Auto reparerer vi hurtigt og billigt stenslagsskader i forruden. Vi giver også en kop kaffe, mens du venter de 15 minutter det tager at udbedre skaden.

Du behøver ikke bestille tid, men kan bare kigge forbi. Du er også velkommen til at ringe først tlf. 64 42 11 23.

Udskiftning af bilens forrude

Nogle skader på bilens forrude kræver desværre, at hele ruden skal skiftes og at forsikringsselskabet skal involveres.

Hos Byrgesens Auto har vi mange års erfaring i udskiftning af forruder og håndtering af forsikringsselskaber. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og giver op til 25 % rabat på udskiftning af bilens forude. Vi klarer også gerne skadesanmeldelsen for dig.

Vi sidder klar ved tlf. 64 42 11 23 eller book online:

Gratis lånebil

Vi stiller naturligvis en gratis lånebil til rådighed, hvis du skal have din bil på autoværksted i Nørre Aaby hos Byrgesens Auto. Og naturligvis har vi såvel personbiler som varevogne, ligesom vi henter og bringer din bil, hvis det er nemmere for dig.

Du får fri km, når du låner en kundebil hos Byrgesens Auto, men du skal bare huske at fylde tanken op inden du afleverer bilen.

Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service.