Glascenter Odense SV

Vores glascenter udfører alle former for rudearbejde, vi bruger OE godkendte ruder, og vores lim er er miljøvenligt og godkendt af alle bilfabrikanter. 

Vores personale er speciel uddannede i rudeskift og stenslags reparation.

Vi reparerer stenslag eller skifter hele ruden, hvis det er nødvendigt.

Stenslag udbedres til fast lavpris kun 349,-

Reparation af glasskader og stenslag

Det er ALTID et skår i glæden, når den nypudsede forrude får et stenslag. Det absolut vigtigste, når skaden er sket, er at få dækket stensslaget med et stykke tape eller lignende. Langt de fleste glasskader kan udbedres uden andre synlige spor end fedtede fingre. Men der må ikke komme skidt eller fugt i stenslaget. Hos Byrgesens Auto, Odense reparerer vi hurtigt og billigt stensslagsskader i forruden. Vi giver også en kop kaffe mens du venter de 15 minutter det tager at udbedre skaden.

Du behøver ikke bestille tid, men kan bare kikke forbi. – Eller ringe først tlf. 66173711

 

 

 

Udskiftning af bilens forrude

Nogle skader på bilens forrude kræver desværre, at hele ruden skal skiftes og at forsikringsselskabet skal involveres.

Hos Byrgesens Auto, Odense har vi mange års erfaring i udskiftning af forruder og håndtering af forsikringsselskaber. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og giver op til 25% rabat på udskiftning af bilens forude. Vi klarer også gerne skadesanmeldelsen for dig.

Vi sidder klar ved tlf. 66173711 eller book online her

 

 

Gratis lånebil

Vi stiller naturligvis en gratis lånebil til rådighed, hvis du skal have din bil på autoværksted i Odense hos Byrgesens Auto. Og naturligvis har vi såvel personbiler som varevogne, ligesom vi henter og bringer din bil. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service.

Det siger vores kunder

“Jeg får repareret både mine private og mine firmabiler hos Byrgesens Auto og jeg oplever meget fin og hurtig service – det er dejligt nemt og hurtigt at aflevere bilen så lokalt! Jeg har checket priser andre steder og Morten er altid konkurrencedygtig og de er søde og rare – også ved akutte problemer.”

Thomas Torvebageren, privat og erhverv

Det siger vores kunder

“Jeg startede hos “den gamle” Byrgesen og er siden blevet hos Morten. Ikke een gang har han skulle lave noget om og jeg har også anbefalet ham til mine børn.”

Margit Knudsen, Privatkunde

Det siger vores kunder

“Jeg er helt afhængig af min bil og får derfor altid en “låner” hos Byrgesens når bilen skal på værksted. Betjeningen er venlig, kompetent og prisniveauet finder jeg også fornuftigt! Jeg får både mine private og erhvervsbiler repareret hos Morten og det er helt klart vigtigt for mig at værkstedet ligger tæt på både mit firma og private hjem.”

Torben Andreasen, Vandmand A/S

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, bl.a.